Skip navigation links
Verkenner herstarten kan niet gemakkelijker!
ShellDispenser
Verkenner herstarten kan niet gemakkelijker!

Installeer ShellDispenser

Om ShellDispenser op uw computer te installeren moet u het installatieprogramma starten.  Om de nieuwste versie van ShellDispenser te bemachtigen kunt u de ShellDispenser website bezoeken.  Merk op dat u zich ook op de ShellDispenser update mailing lijst kunt inschrijven zodat u nooit een ShellDispenser update mist.

Wanneer u het installatieprogramma start en op "Volgende" klikt op het introductievenster ziet u onze gebruikersovereenkomst.  Als u de overeenkomst accepteert kunt u de ShellDispenser installatie voortzetten.

In het volgende installatievenster kunt u aangeven waar u ShellDispenser wilt installeren.  Dit kan overal op uw computer zijn, maar standaard zal ShellDispenser in uw "Program files" map worden geïnstalleerd.

In het volgende installatievenster kunt u de naam van de Start menu map opgeven waarin ShellDispenser de snelkoppelingen naar de applicatie, de helppagina's en het de-installatieprogramma zet.  U kunt deze map elke naam geven die u wilt.

In het volgende installatievenster kunt u aangeven of u een snelkoppeling naar ShellDispenser op uw bureaublad wilt opnemen.  Als het installatieproces een geldige ShellDispenser licentie heeft gevonden in een vorige ShellDispenser installatie kunt u ook meteen deze licentie op de nieuwe ShellDispenser installatie toepassen.

Het volgende installatievenster toont u een kort overzicht van de acties die het installatieprogramma uit zal voeren.  Als u op "Installeer" klikt in dit venster zal de installatie van ShellDispenser starten met de opties die u heeft aangegeven.

Het laatste installatievenster stelt u in staat om meteen ShellDispenser op te starten.  Klik op "Einde" om het installatieprogramma te sluiten.